Tarihine, manevi değerlerine, sosyal sorumluluklarına ve etik doğrularına sahip, merhamet, sevgi, saygı, doğruluk, nezaket duyguları besleyen, ailesine ve milletine bağlı, disiplini içselleştirmiş, problem çözebilen, araştıran, özgüveni tam ve etkili iletişim kurabilen bireyler yetiştirme misyonu ile yola çıkan Medya İş Bilim Kreşi; tam gün – yarım gün seçenekli eğitim modeli ile yaz okuluna hazır.

İletişim Bilgileri

Sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi öğünü ve meyve saatleri ile çocuklarımızın gün içerisindeki temel beslenmesinin sağlandığı kreşimizde, yüzme, at binme, dış alan gezileri, scamper çalışmaları, oryantiring, fotoğrafçılık, bilim atolyeleri su ve kum oyunları, yoga, orff eğitimi, origami etkinlikleri geri dönüşüm atölyeleri ve bocce etkinlikleri vb. gibi aktivitelerle de yaz okulunda çocuklarımıza eğlenirken öğrendikleri bir yaz okulu vaad ediyoruz.

Özgün, güvenli, gelişimi destekleyen, sağlıklı bir ortamda geçmişten geleceğe köprü kurarak kendini sürekli yenileyen nitelikli bir nesi yetiştirmek ve saygın bir eğitim kurumu olmak vaadiyle yola çıkan kreşimize siz değerli velilerimizi ve çocuklarımızı bekliyoruz.

Yaz okulu kayıtlarımızın yanı sıra 2-6 yaş kayıtlarımız da devam ediyor.

İletişim: +90312 231 7007

Yorumlar kapalı.